Тиждень безпеки дорожнього руху

2021-05-25

На виконання листа від 14.05.2021 р. №01-20/359/2021 та з метою запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в школі з 17.05 по 21.05.2021 року проходив Тиждень безпеки дорожнього руху.

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму класними керівниками проведено:

· 21.05.2021 р. національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»

· Бесіди, виховні години «Дитина – пасажир», «Живи цікаво та безпечно».

· Виставка малюнків з правил дорожнього руху.

Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.

В роботі з учнями були використані різноманітні форми роботи, а саме: ігрові, тренінгові технології, інтерактивні форми виховної діяльності з урахуванням вікових особливостей учнів.

Вся робота протягом тижня була спрямована на підвищення інформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi