День знань

2023-09-01

Найсвітліша дорога в світі —

Це дорога до знань, до школи.

Пам’ятайте це, любі діти,

Не забудьте цього ніколи.

1 вересня традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника у Малочернятинській ЗОШ І - ІІ ст. Саме звук цього незмінного шкільного атрибуту сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового 2023-2024 навчального року.

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, для усіх учнів,а особливо для наших дев'ятикласників цей навчальний рік буде вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і прокладатимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Класними керівниками був проведений перший урок на тему «Ми українці: честь і слава незламним!», де йшлося про героїчне історичне коріння незламності українського народу. « Ти як???,» « Повертаємось до школи»

А спільна наша мета – це ВЕЛИКА ПЕРЕМОГА!

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi